’t Wed & Waard Lounge: nieuw hospitalityconcept in Stadion Galgenwaard

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2015 | Lees volledige uitgave online

Om de verbinding met het mkb verder te versterken, ontwikkelde FC Utrecht een nieuw hospitalityconcept: de ’t Wed & Waard Lounge. ‘Hiermee bieden wij een duidelijker service tegen een betere prijs en meer flexibiliteit qua catering, maar vooral een gezellige wedstrijddaglocatie,’ zegt Vincent Imhof, salesmanager van FC Utrecht Business. ‘Samen met de informele, gastvrije entourage maakt dit Stadion Galgenwaard volgend seizoen weer tot dé ontmoetingsplek voor regionale ondernemers.’

’t Wed & Waard Lounge in Stadion Galgenwaard

Nieuw hospitalityconcept voor het mkb

Uit feedback van leden en prospects bleek dat de faciliteiten en de prijsstelling van de business seats bij FC Utrecht niet goed aansloten op de actuele wensen van het mkb. ‘De business seats werden voorgaande seizoenen aangeboden in drie verschillende segmenten, elk met eigen faciliteiten en een all inclusive cateringconcept. Hierdoor was het voor veel mensen onduidelijk welke faciliteiten zij hadden en of het prijskaartje hiermee overeenkwam,’ aldus Imhof. ‘De segmenten leverden verwarring op en voor lang niet iedereen was deze catering een must. Daarom zijn drank en eten in de ’t Wed & Waard Lounge uit het arrangement gehaald en heeft iedereen dezelfde faciliteiten. Onze gasten zijn volledig vrij in het invullen van hun catering op wedstrijddagen en betalen niet voor iets waar ze amper gebruik van maken. Overigens: de ouderwetse voetbalsnack na de wedstrijd is wel inclusief.’

Utrechtse producten

Ook de entourage verandert. De ruimtes op de tweede verdieping van Stadion Galgenwaard krijgen een toegankelijke, gastvrije aankleding. De aanduiding ’t Wed in de naam van de nieuwe lounge verwijst niet voor niets naar één van de meest historische en gezellige straten vlakbij de Domtoren. ‘En onze band met de stad en regio komt ook tot uitdrukking in het culinaire aanbod. Echte Utrechtse producten en concepten spelen een prominente rol. Regionaal geleverd, eerlijk geproduceerd en vers bereid door lokale horecamerken.’

Ons kent ons-gevoel

De ’t Wed & Waard Lounge wordt een informele ontmoetingsplaats waar ondernemers en relaties elkaar voor en na de thuiswedstrijden van FC Utrecht treffen. ‘Met onder andere de aanwezigheid van spelers en bestuur en het verloten van bijvoorbeeld shirts wordt het weer een gezellige informele ruimte. Natuurlijk wordt er ook gepraat over zaken, maar het is vooral een plek waar het ons kent ons-gevoel terugkomt,’ benadrukt Imhof.

De leden zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van de ’t Wed & Waard Lounge. ‘Een aantal van hen heeft meegedacht bij de ontwikkeling van het concept. Een goede zaak; het draait immers om onze leden. Zij moeten zich thuis voelen in de nieuwe lounge. Wij staan daarom altijd open voor aanvullende suggesties van enthousiaste ondernemers.’

Positieve reacties

Het concept van de ’t Wed & Waard Lounge is goed ontvangen. ‘We krijgen positieve reacties op de introductie. De aantrekkelijke prijsstelling en de mogelijkheid om de cateringafname zelf te kunnen bepalen, spreken aan, evenals de “Utregse” gezelligheid die terugkomt in de lounges.’ Het regionale mkb is belangrijk voor de club. ‘Met de nieuwe lounge wil FC Utrecht de band met deze doelgroep verder versterken. Wij kijken ernaar uit om komend seizoen veel ondernemers in Stadion Galgenwaard te kunnen begroeten.’ n

Neem voor meer informatie contact op met

FC Utrecht Business via Vincent.imhof@fcutrechtbusiness.nl of 030-8885582.

FC UTRECHT NIEUWS

Jos Nijhoff (eigenaar van JSN Security

Services) schudt Vincent Imhof (sales-

manager FC Utrecht) de hand na het uitzoeken van zijn VIP-seats in Stadion Galgenwaard.

Uw faciliteiten

- 17 thuiswedstrijden in de Eredivisie

- VIP-ontvangst

- Eén parkeerplaats per twee business seats

- Toegang tot het hoofdgebouw

- Snacks na de wedstrijd

- Een event per seizoen voor de hele familie

- Elke wedstrijd entertainment

€ 1.850 per persoon per seizoen

Casio XJ-V1:

Betrouwbare laser-ledprojector voor een betaalbare prijs

Casio introduceert een duurzame en betrouwbare nieuwe led-laserprojector: de XJ-V1. Net als de andere projectoren van de Japanse fabrikant maakt ook deze projector geen gebruik van kwiklampen, waardoor hij langer meegaat en zuiniger is in het gebruik. Maar het meest bijzondere aan de XJ-V1 is misschien nog wel het prijskaartje. Met een adviesprijs van 539 euro (exclusief btw) is de laser-ledprojector plotseling ook aantrekkelijk voor ondernemingen met een lager budget, die normaal gesproken op een lampprojector aangewezen zijn. De XJ-V1 is verkrijgbaar bij de verschillende dealers.

Sinds 2010 ontwikkelt Casio geen projectoren meer waarin kwiklampen zijn verwerkt. Daarmee loopt het bedrijf vooruit op de inwerkingtreding van het Minamata-verdrag, waarin verschillende landen – waaronder Nederland – overeenkwamen het gebruik van kwik terug te dringen. Ook de nieuwe XJ-V1 maakt gebruik van de kwikvrije laser-ledtechnologie: milieuvriendelijk én goed voor de portemonnee.

Betrouwbaar

Waar de lamp van lampprojectoren al na zo’n vijf- tot zeshonderd uur een verminderde lichtopbrengst laat zien, heeft de lichtbron van de XJ-V1 een verwachte levensduur van 20.000 uur. Omdat laser-led ook nog eens minder energie verbruikt dan de ouderwetse kwiklamp, is de XJ-V1 een prima en duurzaam alternatief voor standaard lampprojectoren. Vooral op de middellange tot langere termijn is de zogenoemde total cost of ownership een stuk lager dan die van projectoren met kwiklampen.

Uitstekende prestaties

Behalve op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik, biedt de laser-ledtechnologie ook voordelen in het dagelijks gebruik. De prestaties van de XJ-V1 zijn van een niveau dat je van een hoogwaardig apparaat mag verwachten, ondanks zijn toegankelijke prijs. Zo produceert de projector een helderheid van maar liefst 2.700 lumen. De XJ-V1 heeft verder een beeldresolutie (XGA) van 1024×768, een full-color kleurreproductie van 10,7 miljard kleuren en een contrastratio van 20000:1.

Verder zorgt de laser-ledtechnologie ervoor dat de projector een minimale opstarttijd heeft: binnen vijf seconden na het aanzetten is de XJ-V1 klaar voor gebruik. Ook wanneer je de projector uitschakelt en direct weer aanzet. Ideaal voor mensen die na het uitschakelen toch nog een bepaalde slide willen tonen.

Eenvoudig in gebruik

De Casio XJ-V1 heeft een simpel design dat hem visueel aantrekkelijk maakt. De ronde vormen geven het apparaat een moderne en minimalistische uitstraling. Daarnaast is de led-laserprojector zeer compact, met zijn afmetingen van 269,5 bij 269,5 millimeter is de XJ-V1 slechts iets groter dan een A4’tje.

Door zijn ontwerp is de XJ-V1 bovendien zeer intuïtief in het gebruik; een handleiding is eigenlijk niet nodig. De projector heeft twee ingangen: een voor hdmi en de andere voor een vga-kabel. Nadat deze zijn aangesloten, hoeft de gebruiker hem alleen maar aan te zetten en de input te selecteren. Na aanschaf is de projector dus direct te gebruiken, zonder lastige en tijdrovende installatieprocessen.

Een bijkomend voordeel van de XJ-V1 is dat de behuizing is ontworpen om de laser-ledlichtbron stofvrij te houden. De projector heeft daarom geen stoffilter dat om de zoveel tijd vervangen moet worden.

Ga voor meer informatie over de Casio XJ-V1 naar www.casio-projectors.eu/nl/products/xjv1. n

bedrijfsprofiel

De Casio XJ-V1 heeft een adviesprijs van 539 euro

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement